Høsten har kommet

Da er nok en sesong over på Sporten. Det har blitt spilt ca 170 fotballkamper og 3 kamper for Olavs menn på vårt anlegg i løpet av sesongen 2017 og vi håper at alle lag har hatt noen gode opplevelser i løpet av sesongen. Nå er høsten kommet for fullt og forberedelsene for neste sesong er igang. Allerede 10 desember starter påmeldingen for seriespill neste år (SR lag), 15 januar skal lag mellom 11 og 19 meldes på og til slutt skal lag fra 6 til 10 meldes på før 15 februar. Så allerede nå bør alle lag tenke på hvor mange spillere de har tilgjengelig neste sesong så vi vet hvor mange lag vi skal melde på. Sesongen 2017 har vi deltatt med 17 lag i seriespill, vi har tidligere vært rundt 20 lag. Høsten 2017 startet vi opp nye lag for 2011 årgangen, og både jentelag og guttelag er godt i gang med trening.
Vi i styret takker alle trenere, lagledere, foreldrekontakter, spillere, foreldre og andre som har bidratt til at vi har fått gjennomført sesongen.

Den 4 november er det høstdugnad der vi skal gjøre anlegget klart for vinteren, foreldrekontaktene sender ut forespørsel til foreldre og spillere om deltagelse på dugnad. Vi trenger 2-4 personer fra hvert lag til denne dugnaden.

Tusen takk til alle som har bidratt med store eller små oppgaver i sesongen 2017 :-)

Lars Ole Molteberg
Leder Skjeberg Sportsklubb
Leo RevisjonEidsberg Sparebank
Forsiden