Lagoppstilling SSK-Borgen 2

Uavgjort for A-laget


Etter et surt å ufortjent tap sist uke så hadde vi veldig lyst til å slå tilbake mot Borgen 2. Borgen hadde klart å dobbelt-booke hjemmebanen sin så de måtte finne en annen bane som vi sku krige om poengene på, og for en bane de fant. De gikk for Østfolds beste "potetåker". 

1.omgang,

Kampen starter med et skikkelig press fra Borgen, Skjeberg blir løpende mellom og når vi har ballen så stresser vi fælt å slår den bort og mister den i farlige posisjoner. Borgen presser oss bak i banen å får mange cornere å dødballer i gode posisjoner. Men vi kjemper med nebb og klør inne i feltet på de ballene som kommer og får rensket unna. Etter en ca.30 min. spilt vinner vi ballen midt på banen og fosser frem på venstre siden. Et bra veggspill mellom Jens Espelund og Jørgen Tønnesen, der sistnevnte får muligheten til å avslutte fra død vinkel og der står det noe ufortjent 0-1. En bra ballvinning og et bra oppbygget angrep. Men hvordan Tønnesen får ballen i mål fra denne vinkelen er et mysterium for alle sammen, men 0-1 står det.
Det fortsettes å kriges med nebb og klør fra begge lag og etter ca.35 min. vinner vi nok en gang ballen midt på banen, denne gangen Kristian Rød, som kikker opp å slår en krempasning rett gjennom til vår lynspiss som parkere Borgen-midtstopperen og tar en liten vrikk på rumpen så keeper blir liggende igjen å sprelle på bakken, så kan bare Jonathan Alexander Sandsten bare spasere inn 0-2, en bra prestasjon. Vi leder noe ufortjent 0-2, men å være effektive er ikke ulovlig. Det er derfor ikke ufortjent når Borgen kriger inne en corner like før pause, er vel en Skjebergspiller som er sist på den i kaoset inne i boksen. Det står 1-2 til pause.

2.omgang.
Andre omgang fortsetter i samme tralten, det er krig og bare krig. Var vel to lag som liker best å holde ballen på bakken men denne kvelden var det ingen som maktet dette, det ble mye langt, mange dueller og mange frispark. Begge lag skaper muligheter som kan omsettes i mål men kampen står seg slik det er igjen ca.5 min. Skjeberg blir litt ivrige og står noe for høyt. Borgen utnytter dette å slår i bakrommet på deres lynving som slår inn foran mål. Det blir avsluttet,
Christer Sveen redder, slår ballen i Harald Christian Thoreby og ballen havner i mål. Mye uflaks der og litt udyktighet, men 2-2 er et faktum. Da rekker vi ikke mange dueller til før dommeren blåser i sitt blåseredskap for siste gang.

Oppsumering:

Vi drar til Ise-banen for å spille mot Borgen 2. Vi finner fort ut at dette er den perfekte banen å sette poteter denne sesongen så her blir det ikke noe finspill. Borgen starter klart best men uten å klare å få ballen i mål, vi kontrer inn 2 scoringer noe ufortjent men fine prestasjoner. Borgen scorer på en corner like før pause, en fortjent scoring, 1-2 er pauseresultatet.
Andre omgang er 45min. med krig, dueller og mange frispark. Begge lag skaper muligheter som kan omsettes i mål men bare Borgen får det til 5min. før slutt og kampen ebber ut med 2-2. Litt surt at vi klarer å holde ut så lenge og slippe inn et i de siste minuttene men 2-2 og et poeng til vært av lagene er greit. Begge lagene legger ned en solid innsats og fortjente poeng.
Jeg vil skryte veldig av Skjeberg-guttas innsats. Innsatsen var formidabel synes jeg av alle mann og den innsatsen holder vi hele kampen og det har vært gjennomgående alle kampene våre denne sesongen. Vi må fortsette slik gutter!!!


Vi hadde også en debutant på seniorlaget i dag, Simon Rød som kom inn og gjorde en bra prestasjon.

Juryen har bestemt at banenes gigant denne kampen var Harald Christian Thoreby. 


 


 

 

 

 

Eidsberg SparebankLeo Revisjon
Forsiden