Betale kontingent

Hvordan betale kontingent i Skjeberg Sport.

For å betale kontingenten i Skjeberg Sportsklubb trykker dere på linken under. Dere kommer da til en påmeldings og betalingsløsning (kortbetaling) . Dere velger det laget dere skal betale kontingenten til (f.eks G2011), trykker på legg i handlekurv. Hvis dere skal betale for flere barn eller voksne klikker dere på ønsket lag og legger i handlekurv. Foreldre som vil bli medlem kan bruke støttemedlem. Trenere og lagledere skal bruke Lagleder/trener/ tillitsvalgt.
Når dere har valgt ønskede produkter trykker dere på neste steg nederst på siden. Da kommer dere til registeringssiden. Der må dere registrere persondata på de dere har valgt. På grunn av at alle medlemmer skal inn i idrettens systemer må vi også ha rett fødselsdato (for å unngå dobbeltregistrering). Når alt er lagt inn trykker dere neste steg nederst på siden, dere kommer da til oppsummering av ordren.
Hvis alt er riktig trykker dere på "gå videre til betaling" nederst på siden.
Fyll inn feltene og betal.
Ved problemer kan du kontakte Lars Ole Molteberg på tlf 97761369 eller på mail leder@skjebergsport.no

Her er linken: https://www.superinvite.no/#/invitation/0ebb145bdffd37c6947bd60c251df1ba

Forsiden Meny Kontingent