Nyheter

All aktivitet stopper

All trening og kamper er avlyst ut april inntil videre grunnet Corona viruset Dette er bestemt av NFF i dag.
All bruk av anlegget og klubbhuset må avtales på forhånd med styret, gjelder også interne møter.


Her er pressemelding fra NFF:
https://www.fotball.no/…/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/

Coronavirus

Coronavirus og aktiviteter i Skjeberg Sportsklubb

Styret i Skjeberg Sport følger kontinuerlig med på retningslinjer gitt av NFF, NIF, FHI og Sarpsborg Kommune, og klubben vil til enhver tid følge disse retningslinjene.

Per 11.03.2020 foreligger det ingen restriksjoner rundt breddeaktiviteten og trening/kamper kan gå som normalt.

Så fort det eventuelt foreligger ny informasjon/nye retningslinjer, sendes dette ut.


Alle spillere (foresatte), trenere og lagledere bes lese rådene som er gitt av FHI og følge og holde seg oppdatert på disse til enhver tid!!

I korte trekk:

Du kan også lese mer om Corona på FHI sine hjemmesider:

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

---------------------------
 

Årsmøte 2020

Årsmøte 2020
Skjeberg Sportsklubb avholder sitt årsmøte i henhold til vedtektene kl 1900 den 10.mars på klubbhuset, 2 etg møterom Thor Walberg.

Saker som ønskes behandlet av årsmøtet skal være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Saker sendes på mail til 
post@skjebergsport.no .

Årsmøtepapirene blir gjort tilgjengelige på www.skjebergsport.no 1 uke før årsmøtet. (de vil ligge i bunnen av denne artikkelen)

For å være stemmeberettiget på årsmøtet må medlemskontingent være betalt for 2019, årets kontingent forfaller ikke før 1 april. Evt nye medlemmer som har betalt kontingent for 2020 har stemmerett dersom kontingent er betalt 1 mnd før årsmøtedato. Alle som møter opp på årsmøtet har talerett.

Lars Ole Molteberg
Styreleder

Årsmøtepapirer:

Regnskap

Kommentarer til regnskap

Budsjett

Årsmøtedokument

Nyttårshilsen 2019

Nyttårs hilsen fra leder.

Det nærmer seg et nytt tiår og vi kan se tilbake på et tiår med store forandringer på Sporten. Siden 2010 har alle Sporten medlemmer bidratt til at vi har et anlegg vi kan være stolte av.

2011: Ny 11’er kunstgress.
2014: Nytt klubbhus og ny større parkeringsplass.
2015: Ny traktor, klubbhus ferdigstilt.
2016: Nytt og bedre utstyr til vedlikehold av kunstgressbane.
2019: Mål til Amerikansk fotball satt opp på 11’er kunstgress.
2019: Nytt lagerskur til traktor og vedlikeholdsutstyr.
2019: Lånt ut grunn til Skjeberg Cyckle klubb for bygging av pump track for barn og unge.
2019: Grunnarbeider til ny 9’er kunstgress ferdig, dessverre var været for dårlig til at banen ble helt ferdig.
2019: Asfaltert områder rundt garasjen og bane.
2019: Nye innbytterbenker til 11’er bane.
Alt dette har blitt utført med mye dugnadsarbeider fra våre medlemmer. Det stiller opp mange på våre dugnader, vi hadde ikke klart dette uten alle velvillige medlemmer og foreldre.

Les mer: Nyttårshilsen 2019

 

Minifestival 31 august

31.august arrangerer Skjeberg Sport Minifestival for NFF Østfold på Sporten. Minifestval er 3 v 3 cuper for barn i alderen 6 og 7 år, både jenter og gutter.
Det kommer omtrent 100 lag til Sporten, kampene starter kl 10 og siste kamp er ferdig kl 1620. Det skal spilles på totalt 8 baner. 3'er bane er bane med vant/ nett rundt, banemål er 10 x 15 meter.
Under finner dere linker til kampoppsett og puljeoppsett.

Her er linker til kampoppsett (klikk på teksten):

Generell info Minifestivaler

Slik leser dere kampoppsett 

Kampoppsett Minifestival Skjeberg

Adressen til anlegget er Stasjonsveien 12, 1746 Skjeberg, ligger inntil RV 118 (gamle E6 ) i Stasjonsbyen. Innkjøring via Grimstadtunet fra RV118.
Parkering:
Parkering koster kr 30 og kan betales med Vipps, vi har en vippsmeny der Parkering står øverst på lista så det er enkelt å finne. Vi håper flest mulig betaler med vipps så slipper vi vekslepenger. Søk på Skjeberg Sportsklubb så finner dere oss, den kommer automatisk opp når dere er i nærheten av anlegget (ca 1 km unna) Når du er innlogget i Vipps , trykk betal så kommer vi opp ☺

Les mer: Minifestival 31 august

Årsmøte 2019

Årsmøte 2019
Skjeberg Sportsklubb avholder sitt årsmøte i henhold til vedtektene kl 1900 den 21.mars på klubbhuset, 2 etg møterom Thor Walberg.

Saker som ønskes behandlet av årsmøtet skal være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Saker sendes på mail til
post@skjebergsport.no .

Årsmøtepapirene blir gjort tilgjengelige på www.skjebergsport.no 1 uke før årsmøtet. (de vil ligge i bunnen av denne artikkelen)

For å være stemmeberettiget på årsmøtet må medlemskontingent være betalt innen årets frist, 15 mars. Alle som møter opp på årsmøtet har talerett.

Lars Ole Molteberg
Styreleder

Årsmøtedokumenter

Rengskap, Balanse (klikk på teksten for å åpne)

Regnskap. Resultat (klikk på teksten for å åpne)

Årsmøtedokument (klikk på teksten for å åpne)
 

Fotball før skolestart 2018

Skjeberg Sportsklubb inviterer til Fotball før skolestart

  • på skolens planleggingsdager 15. 16. og 17. august!

 
Har du lyst til å finne på noe gøy i dagene før skolen starter? Kanskje møte klassekameratene igjen litt før skolestart? Vil du leke, spille fotball og kose deg sammen med oss?

 Skjeberg Sportsklubb inviterer alle barn i 1.-5. klasse på plandagene til skolen! Vi vil ha forskjellige aktiviteter på Sportsplassen og i klubbhuset, vi serverer frukt og lunsj J De som ikke har spist frokost hjemme kan ta med matpakke og spise den til frokost på klubhhuset.
 Kjernetiden blir fra kl 9-15, da vil vi ha organiserte grupper med aktiviteter, men vi holder åpent fra kl 08.00 -16.30.
 Enkelte aktiviteter vil deles etter alder, dette fordi det er mye mer moro å gjennomføre aktiviteter når nivået er mer likt. Vi prøver også å få til aktiviteter med sykkel (i samarbeid med Skjeberg CK), de som ønsker å være med på det tar med sykkel . Det er ikke nødvendig å kunne noe om fotball fra før :-)

Les mer: Fotball før skolestart 2018

Nyttårshilsen 2017

Nyttårshilsen til Skjeberg Sportsklubb.

I skrivende stund er det 3 dager igjen av 2017, og som leder ønsker jeg å takke alle våre spillere, trenere/ lagledere, støttespillere, foreldre/ foresatte for alt dere gjør for klubben vår.

Skjeberg Sportsklubb er en klubb basert på dugnad fra våre medlemmer, og det er svært gledelig å se at i Skjeberg lever dugnadsånden i beste velgående. Vi ha et flott anlegg som vi eier selv, det medfører selvfølgelig en del vedlikeholdsjobb. I tillegg til jobben som utføres av alle frivillige gjør vår vaktmester Hans Arve Mathisen en kjempejobb hver uke. Han sørger for at det blir plukket opp søppel, vedlikeholder kunstgresset og mange andre småjobber på anlegget. I løpet av året har vi fått malt garasjen og bygget miljøstasjon ved parkeringsplassen. Det er også gjort klart til bygging av skur til redskap for vedlikehold av kunstgresset. Dette skuret vil bli plassert ved siden av garasjen. I løpet av 2018 regner jeg med at vi får opp dette skuret.

Les mer: Nyttårshilsen 2017

 
a lag mot tune

2 nye seiere for A-laget.

Torsdag 19.Mai 2016 tok vi den korte turen til Tunebanen for et skikkelig lokaloppgjør og ikke minst et toppoppgjør i 6.div. Vi ventet oss en tøff batalje noe som vi fort fikk kjenne på kroppen at det kom til å bli.

 Laget som startet:

Christer, Daniel, Frode (kaptein), Henrik, Martin, Morgan, Marius U, Thomas, Vikan, Jens og Marius R.

 Benk: Mattias, Tarjei, Rød, Hauge, Alexander og Jørgen

 Vi starter kampen ikke noe særlig bra. Vi tok en råsjans med å starte med en ny formasjon før kampen for å være litt mere kompakte og satse på kontringer. Det sliter vi veldig med de 10-15min.Vi kommer ikke skikkelig opp i Tune-spillerne. De er svært gode med ball med masse gode bevegelser så vi henger rett å slett ikke med de første minuttene. Men med en veldig god keeper ved Christer Sveen så holder vi unna.

Undertegnende lager en klønete straffe men Christer Sveen hadde tydeligvis bestemt seg for å stenge buret denne kvelden så han varter opp med en fantastisk dobbeltredning. Dette takker undertegnende for:)

Etter det virker det litt som om Tune-spillerne dabber litt av eller om det er vi som skjerper oss litt er litt usikkert men vi kommer mere med i kampen. Vi kommer opp i duellene, riktig nok lager vi mye frispark men det setter nok Tune-spillerne litt ut.

Morgan scorer 1-0 på et frispark i det 20min (litt mot spillets gang). Vi kunne også hatt et par mål til, Martin og Jens bommer på sjanser som kanskje sku vært satt i mål. Det ebber ut med 1-0 til oss til pause.

Les mer: 2 nye seiere for A-laget.

Bra sesongstart for A-laget

Etter en fantastisk seriestart for Seniorene i 6.div så gikk vi på vårt første tap borte mot et godt Sarpsborg SK denne uken. Vi kjempet med nebb og klør hele kampen og med litt marginer så hadde vi fått med oss poeng i sluttminuttene.

Førstkommende Tirsdag 10.Mai kl.20 spiller vi hjemme mot HSV 2 og vi har tenkt å slå fryktelig tilbake.

Vi håper at alle Skjebringer møter opp å heier og støtter opp om Skjeberg`s stolthet og er den 12 mann vi trenger for å få med oss 3 viktige poeng i denne kampen som vi trenger får å henge med i toppen.

Vårt fantastiske kioskpersonell serverer forfriskninger i kiosken,er også meldt fantastisk vær så det er ingen unnskyldninger for ikke å møte opp.

Håper vi ses!!

  Mvh A-lagstrener
Frode Rotåshagen
 

Side 1 av 3

«StartForrige123NesteSiste»
Leo RevisjonEidsberg Sparebank
Forsiden Meny Klubbnyheter