Nyheter

Nyttårshilsen 2019

Nyttårs hilsen fra leder.

Det nærmer seg et nytt tiår og vi kan se tilbake på et tiår med store forandringer på Sporten. Siden 2010 har alle Sporten medlemmer bidratt til at vi har et anlegg vi kan være stolte av.

2011: Ny 11’er kunstgress.
2014: Nytt klubbhus og ny større parkeringsplass.
2015: Ny traktor, klubbhus ferdigstilt.
2016: Nytt og bedre utstyr til vedlikehold av kunstgressbane.
2019: Mål til Amerikansk fotball satt opp på 11’er kunstgress.
2019: Nytt lagerskur til traktor og vedlikeholdsutstyr.
2019: Lånt ut grunn til Skjeberg Cyckle klubb for bygging av pump track for barn og unge.
2019: Grunnarbeider til ny 9’er kunstgress ferdig, dessverre var været for dårlig til at banen ble helt ferdig.
2019: Asfaltert områder rundt garasjen og bane.
2019: Nye innbytterbenker til 11’er bane.
Alt dette har blitt utført med mye dugnadsarbeider fra våre medlemmer. Det stiller opp mange på våre dugnader, vi hadde ikke klart dette uten alle velvillige medlemmer og foreldre.

Les mer: Nyttårshilsen 2019

Minifestival 31 august

31.august arrangerer Skjeberg Sport Minifestival for NFF Østfold på Sporten. Minifestval er 3 v 3 cuper for barn i alderen 6 og 7 år, både jenter og gutter.
Det kommer omtrent 100 lag til Sporten, kampene starter kl 10 og siste kamp er ferdig kl 1620. Det skal spilles på totalt 8 baner. 3'er bane er bane med vant/ nett rundt, banemål er 10 x 15 meter.
Under finner dere linker til kampoppsett og puljeoppsett.

Her er linker til kampoppsett (klikk på teksten):

Generell info Minifestivaler

Slik leser dere kampoppsett 

Kampoppsett Minifestival Skjeberg

Adressen til anlegget er Stasjonsveien 12, 1746 Skjeberg, ligger inntil RV 118 (gamle E6 ) i Stasjonsbyen. Innkjøring via Grimstadtunet fra RV118.
Parkering:
Parkering koster kr 30 og kan betales med Vipps, vi har en vippsmeny der Parkering står øverst på lista så det er enkelt å finne. Vi håper flest mulig betaler med vipps så slipper vi vekslepenger. Søk på Skjeberg Sportsklubb så finner dere oss, den kommer automatisk opp når dere er i nærheten av anlegget (ca 1 km unna) Når du er innlogget i Vipps , trykk betal så kommer vi opp ☺

Les mer: Minifestival 31 august

 

Årsmøte 2019

Årsmøte 2019
Skjeberg Sportsklubb avholder sitt årsmøte i henhold til vedtektene kl 1900 den 21.mars på klubbhuset, 2 etg møterom Thor Walberg.

Saker som ønskes behandlet av årsmøtet skal være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Saker sendes på mail til
post@skjebergsport.no .

Årsmøtepapirene blir gjort tilgjengelige på www.skjebergsport.no 1 uke før årsmøtet. (de vil ligge i bunnen av denne artikkelen)

For å være stemmeberettiget på årsmøtet må medlemskontingent være betalt innen årets frist, 15 mars. Alle som møter opp på årsmøtet har talerett.

Lars Ole Molteberg
Styreleder

Årsmøtedokumenter

Rengskap, Balanse (klikk på teksten for å åpne)

Regnskap. Resultat (klikk på teksten for å åpne)

Årsmøtedokument (klikk på teksten for å åpne)

Fotball før skolestart 2018

Skjeberg Sportsklubb inviterer til Fotball før skolestart

  • på skolens planleggingsdager 15. 16. og 17. august!

 
Har du lyst til å finne på noe gøy i dagene før skolen starter? Kanskje møte klassekameratene igjen litt før skolestart? Vil du leke, spille fotball og kose deg sammen med oss?

 Skjeberg Sportsklubb inviterer alle barn i 1.-5. klasse på plandagene til skolen! Vi vil ha forskjellige aktiviteter på Sportsplassen og i klubbhuset, vi serverer frukt og lunsj J De som ikke har spist frokost hjemme kan ta med matpakke og spise den til frokost på klubhhuset.
 Kjernetiden blir fra kl 9-15, da vil vi ha organiserte grupper med aktiviteter, men vi holder åpent fra kl 08.00 -16.30.
 Enkelte aktiviteter vil deles etter alder, dette fordi det er mye mer moro å gjennomføre aktiviteter når nivået er mer likt. Vi prøver også å få til aktiviteter med sykkel (i samarbeid med Skjeberg CK), de som ønsker å være med på det tar med sykkel . Det er ikke nødvendig å kunne noe om fotball fra før :-)

Les mer: Fotball før skolestart 2018

 

Nyttårshilsen 2017

Nyttårshilsen til Skjeberg Sportsklubb.

I skrivende stund er det 3 dager igjen av 2017, og som leder ønsker jeg å takke alle våre spillere, trenere/ lagledere, støttespillere, foreldre/ foresatte for alt dere gjør for klubben vår.

Skjeberg Sportsklubb er en klubb basert på dugnad fra våre medlemmer, og det er svært gledelig å se at i Skjeberg lever dugnadsånden i beste velgående. Vi ha et flott anlegg som vi eier selv, det medfører selvfølgelig en del vedlikeholdsjobb. I tillegg til jobben som utføres av alle frivillige gjør vår vaktmester Hans Arve Mathisen en kjempejobb hver uke. Han sørger for at det blir plukket opp søppel, vedlikeholder kunstgresset og mange andre småjobber på anlegget. I løpet av året har vi fått malt garasjen og bygget miljøstasjon ved parkeringsplassen. Det er også gjort klart til bygging av skur til redskap for vedlikehold av kunstgresset. Dette skuret vil bli plassert ved siden av garasjen. I løpet av 2018 regner jeg med at vi får opp dette skuret.

Les mer: Nyttårshilsen 2017

a lag mot tune

2 nye seiere for A-laget.

Torsdag 19.Mai 2016 tok vi den korte turen til Tunebanen for et skikkelig lokaloppgjør og ikke minst et toppoppgjør i 6.div. Vi ventet oss en tøff batalje noe som vi fort fikk kjenne på kroppen at det kom til å bli.

 Laget som startet:

Christer, Daniel, Frode (kaptein), Henrik, Martin, Morgan, Marius U, Thomas, Vikan, Jens og Marius R.

 Benk: Mattias, Tarjei, Rød, Hauge, Alexander og Jørgen

 Vi starter kampen ikke noe særlig bra. Vi tok en råsjans med å starte med en ny formasjon før kampen for å være litt mere kompakte og satse på kontringer. Det sliter vi veldig med de 10-15min.Vi kommer ikke skikkelig opp i Tune-spillerne. De er svært gode med ball med masse gode bevegelser så vi henger rett å slett ikke med de første minuttene. Men med en veldig god keeper ved Christer Sveen så holder vi unna.

Undertegnende lager en klønete straffe men Christer Sveen hadde tydeligvis bestemt seg for å stenge buret denne kvelden så han varter opp med en fantastisk dobbeltredning. Dette takker undertegnende for:)

Etter det virker det litt som om Tune-spillerne dabber litt av eller om det er vi som skjerper oss litt er litt usikkert men vi kommer mere med i kampen. Vi kommer opp i duellene, riktig nok lager vi mye frispark men det setter nok Tune-spillerne litt ut.

Morgan scorer 1-0 på et frispark i det 20min (litt mot spillets gang). Vi kunne også hatt et par mål til, Martin og Jens bommer på sjanser som kanskje sku vært satt i mål. Det ebber ut med 1-0 til oss til pause.

Les mer: 2 nye seiere for A-laget.

 

Bra sesongstart for A-laget

Etter en fantastisk seriestart for Seniorene i 6.div så gikk vi på vårt første tap borte mot et godt Sarpsborg SK denne uken. Vi kjempet med nebb og klør hele kampen og med litt marginer så hadde vi fått med oss poeng i sluttminuttene.

Førstkommende Tirsdag 10.Mai kl.20 spiller vi hjemme mot HSV 2 og vi har tenkt å slå fryktelig tilbake.

Vi håper at alle Skjebringer møter opp å heier og støtter opp om Skjeberg`s stolthet og er den 12 mann vi trenger for å få med oss 3 viktige poeng i denne kampen som vi trenger får å henge med i toppen.

Vårt fantastiske kioskpersonell serverer forfriskninger i kiosken,er også meldt fantastisk vær så det er ingen unnskyldninger for ikke å møte opp.

Håper vi ses!!

  Mvh A-lagstrener
Frode Rotåshagen

Klubbkveld 2016

 Hei.
Tirsdag 01.03.16 kl 18:00-20:30 inviterer vi klubbens medlemmer til handlekveld på klubbhuset kl 18:00-20:30 
Skjeberg Sport inviterer til klubbkveld der våre medlemmer kan få se vår klubbkolleksjon og evt bestille det dere trenger. Når det er ferdig trykket på det dere har bestilt hentes det hos Prozo.
Det er åpen kiosk, vi serverer kaffe, vafler og caprisonne.

Arrangementet er i stor sal i første etg.
Det vil bli lansert ny klubbdress, allværsjakke og ny klubbgenser.

Alle som handler denne kveld vil være med i trekningen av ett gavekort på verdi kr 1000,- hos Prozo.


Klikk her for å se kolleksjonen.
Klubbkveld

Håper vi ses!

 

Kontingent 2017

Da er det sendt ut mail til de vi har registrert mailadresse på angående kontingent betaling for 2017. Frist for årets betaling er satt til 1 april. Som i fjor kan dere allerede ved kontingent betaling kan reservere dere mot salgsdugnader. Dere betaler da det som klubben sitter igjen med etter at utgiftene er betalt. Det er delt opp slik at om noen ønsker å selge kaker men ikke lodd så er det mulig. Dere som ikke har fått mail kan klikke på linken under så kommer dere til siden for Kontingent betaling. Det spiller ingen rolle hvilken link dere bruker (mail eller den under her). Har dere flere barn/ voksne dere skal betale for kan alt gjøres på samme betaling, leg flere produkter i handlekurven i så fall.

De som har spørsmål kan kontakte undertegnede.

https://www.superinvite.no/#/invitation/ca43108ded5aabc7793d3f9b928cdd54

Mvh
Lars Ole Molteberg
Leder

Jule og nyttårshilsen

Når håper jeg at julefreden er i ferd med å senke seg i hjemmene, julefreden har i hvert fall senket seg på Sporten.

Vi har lagt et år bak oss preget av mye arbeid på vårt nye klubbhus fra både medlemmer og foreldre. Vi i styret er veldig takknemlige for den jobben som har blitt nedlagt av veldig mange for at vi skulle bli ferdige med klubbhuset til sesongstart i april. I ettertid ser jeg at vi kanskje var optimistiske med tanke på tidsskjemaet vi satt opp på høsten 2014, men allikevel kunne vi ta i bruke garderober og toaletter til første seriekamp tidlig i april. Over 100 personer har deltatt på dugnader for at vi skulle nå våre mål, tusen takk til alle sammen.

I løpet av forsommeren fikk vi også gjort ferdig klubbrommene over garderobene, og det er vedlig gledelig å se at det brukes flittig til sosiale tilstelninger av mange lag. I løpet av noen uker regner jeg også med at det siste rommet i 2 etg blir helt ferdig. Foreløpig vil det bli brukt til større interne møter, muligheter for barnebursdager, overnatting for våre lag og evt andre sosiale tiltak.

Sportslig ble forrige vinter litt preget av at vi ikke hadde klubbhus før i april, men vi klarte allikevel å holde god aktivitet gjennom vinteren, så en stor takk til alle trenere, lagledere og foreldrekontakter som fant alternative muligheter når vi ikke hadde klubbhus. Vil også rette en takk til Sporty Aktivitetssenter som lånte ut møterom til oss når vi ikke hadde dette selv.

Resultatene i sesongen 2015.

A-laget fikk en tøff sesong i 5 divisjon rykket ned til 6 div. Men etter sesongen har det veldig gledelig å se at flere av de eldste spillerne har tatt ansvar og gjort en god jobb med å holde treningene i gang fram til ny trener er på plass i januar. Vi har mange unge spillere og god rekruttering så grunnlaget for et brukbart a-lag er absolutt til stede.

I aldersbestemte klasser fra 13 til 19 år vil jeg nevne Jenter 2001 som ble nr 2 i serien etter en sterk sesong, de tapte på målforskjell. Samarbeidslaget med Navestad i J17 KM ble beste lag fra Sarpsborg og nr 4 i serien, de vant også KM 5’er innendørs i oktober. G2001 vant sin avdeling i serien etter en sterk høst uten tap av poeng.

I januar sender vi ut kontingentbetaling , i år med frist 1 mars. Årsaken til tidligere frist er årsmøtet som skal avholdes innen 31 mars. Årsmøtet blir avhold i løpet av mars. Kontingentbetaling blir på samme måte som i fjor, nettbetaling med registering. Det fungerte stort sett veldig bra, og vi har god oversikt over våre medlemmer. Beklageligvis ble det feilaktig sendt ut purring til noen som hadde betalt, det beklager jeg sterkt og vi skal forbedre dette i år.

Som medlem i Skjeberg Sport har man noen medlemsfordeler, vi oppfordrer foreldre og andre som ønsker å støtte Skjeberg Sport til å melde seg inn som støttemedlem.

Vi ser nå fram til sesongen 2016, serien begynner som vanlig i April, da skal vi også arrangere Sporten Cup 2016.

En riktig god Jul og et godt Nyttår ønskes dere alle.

For styret

Lars Ole Molteberg

Leder.

 

Side 1 av 3

«StartForrige123NesteSiste»
Eidsberg SparebankLeo Revisjon
Forsiden Meny Klubbnyheter