g 2000 jonas alex marcus

Kamper 2014

Her er listen over kamper som skal avvikles på Sporten denne sesongen. Evt treningskamper kommer i tillegg, dette er ser dere i S2S.
Listen under er ikke levende, evt endringer foretatt av kretsen eller oss selv kommer ikke fram her.

Seriekamper 2014 (trykk på linken så kommer listen opp) Oppdatert 28 april kl 13.

F
or de lagene som er påmeldt i KM er bare vårkampene lagt inn, høstkampene kommer når vårsesongen er ferdig.

For en levende liste kan dere gå inn på denne nettadressen: http://www.fotball.no/Community/Klubber/Kalender/?clubId=38
Da kan dere velge hvilket tidsrom dere vil se. Listen over vil bli oppdatert, men ikke daglig. Linken til fotball.no fungerer også bra på de fleste smarttelefoner.
Dere som endre kamptidspunkter MÅ gi beskjed til de som skal stå i kiosken også, og til vår kioskansvarlig Annikken Bergli, så vi holder kiosken åpen ved kamper.
Lars Ole
Eidsberg SparebankLeo Revisjon