v  787e11

G2000/2001 i Vårcup

Begge lagene i alderstrinnet 2000/2001 har i løpet av vinteren/ våren deltatt i SFK's vårcup for G13 og G14. I begge klassene var det meget bra motstand , de aller fleste lagene skal delta i KM i årets serie. Etter de innledende kampene endte dessverre vårt G13/14 breddelag sist i sin pulje og kom ikke videre til sluttspill. Men de spilte flere gode kamper mot meget god motstand og tapte 2 av kampene med 1 mål.

KM 14 laget derimot kom til sluttspill for G14 lagene. Etter en overbevisende seier i kvartfinalen over Gressvik med 5-1 var det klart for semifinale mot SFK. Det ble som ventet tøff motstand, men gutta kjempet bra og leverte en bra kamp. Det var jevnt hele veien i målprotokollen, med et lite spillemessig overtak til SFK. Kampen endte tilslutt 4-2 til SFK, det siste målet scoret SFK i siste minutt etter at vi hadde sendt fram mye folk for å få en utligning. Men flott innsats av alle sammen i en kamp vi med litt mer flaks kunne ha vunnet. I finalen møtte SFK Borgen. Vårcupen endte altså med en flott 3 plass, og om 3 dager er det seriestart for KM14.

Lars Ole
Lagleder G13/14