Teknikkmerke og minimerke

Lørdag 30 august arrangerte Skjeberg Sport Teknikkmerke og minimerke dag på Sportsplassen. Det var ca 20 deltagere på teknikkmerke og ca 15 barn som tok minimerket. Teknikkmerke delen var et samarbeid med Sarpsborg 08, som hadde hatt en egen påmelding til denne dagen. En gutt fra Tune IL stilte sporty opp med flott innsats, det litt usikre været får ta litt av skylden for at de øvrige påmeldte ikke møtte opp.
Fra vårt eget lag var det mange som stilte opp, både jenter og gutter. Det var mange som klarte både rødt og blått merke, og noen få bronse. Dagens beste prestasjon stod Jørgen Tønnesen for, han klarte sølvmerket (den 3 i Skjeberg Sports historie). I to av delprøvene klarte han også gullkravet !!

Stor takk til Arvid Moen som var ansvarlig for arrangementet, foreldrelaget som bemannet kiosken, og alle funksjonærer som hjalp til.
Alt i alt var det en fin dag som vi håper vi kan gjenta til neste år, da håper vi at enda fler av gutta på 13-14 år deltar, og hvem vet , kanskje vi kan få en gullmerke vinner da :-)
Forsiden Meny Klubbnyheter Teknikkmerke og minimerke