God jul og godt nyttår

Vi nærmer oss slutten på et nytt år og det er på tide med et lite tilbakeblikk før vi går igang med det nye året. 2014 har vært et hektisk år for oss i Skjeberg Sport. Årsmøtet i mars bestemte at vi skulle bygge nytt klubbhus og rive det gamle. Rivingen startet 1 september og nå før jul er det nye klubbhuset reist og tett. Tusen takk til alle som har bidratt med dugnadsinnsats til både riving og bygging av det nye. Til nå har alt gått etter planen, både økonomisk og tidsmessig. Selv om hytta ser nesten ferdig ut utvendig er det mye som gjenstår, og ganske raskt inn på nyåret er det klart for nye dugnadsinnsatser. Dersom alle er like flinke til å stille opp som dere har vært til nå er jeg sikker på at vi har ferdige garderober til seriestart i april.
Dessverre fikk vi ikke noe tilskudd fra hverken Gjensidigestiftelsen eller Sparebankstilftelsen til klubbhuset, men dette er det ikke budsjettert med så vi skal få det ferdig også uten dette. Vårt planlagte treningsrom i 2 etg kan bli uten utstyr en stund, men resten av hytta skal vi få ferdig.

Sportslig har året vært bra, a-laget rykket opp til 5 div. Flere av våre aldersbestemte lag har også gjort det meget bra og vært i toppen av sine puljer i seriespillet. Mange lag har også deltatt på cuper i inn og utland. Tusen takk til alle ledere og trenere som legger ned utrolig mye tid for at barn, ungdom og voksne skal ha et aktivt fritidstilbud i Skjeberg.

2015 blir et travelt år det også. Først og fremst skal vi få ferdig klubbhuset. Helga 18-19 april skal vi igjen arrangere Sportencup. Vi håper på minst like god deltagelse som i 2014, og håper at det denne gangen også blir med noen jentelag. Nå på nyåret skal vi forsøke å få igang et eget jentelag for 2006-2008. Vi sender ut et brev gjennom skolen. Rigmor Johansen har sagt seg villig til å være med på oppstarten, så finner vi en egen trener når laget forhåpentlig har kommet skikkelig igang. Vi forsøker også å få til et 4 div lag for damer, mulig at vi samarbeider med Navestad om dette. Ellers ser det ut til at vi kommer til å melde på 2 juniorlag i seriespillet, det har vi ikke hatt siden 2002. Så vidt jeg vet er det svært få andre lag i vårt distrikt som har dette, moro at vi kan få til dette i Skjeberg Sport.

I 2015 vil vi starte et nytt opplegg for innbetaling av kontingent. Dere vil ikke motta faktura som tidligere, dere vil motta en link til en side på nettet der dere betaler med kort. Dette gjør at vi sparer mye jobb i forbindelse med kontingent innkreving. Klubben kommer også til å bli mer nøye med at alle som skal spille kamper har betalt sin kontingent. De som ikke har betalt kan ikke spille seriekamper for Skjeberg Sport. Det systemet vi velger vil ha en funksjon som gjør at trenere / lagledere kan se om alle på sitt lag har betalt, og er det noen som ikke har betalt kan de betale, og det vil bli synlig for trener/ lagleder at det er betalt i løpet av minutter etter gjennomført betaling. Dersom noen skulle ha problemer med kortbetaling kan dere ta kontakt med oss i styret så finner vi en løsning på dette. Det åpnes for betaling fra ca 15 januar, og frist for betaling er 1 mai (eller før første seriekamp dersom dette er tidligere).

Da gjenstår det bare og ønske dere alle en riktig God Jul og et Godt Nyttår .

Sportslig hilsen
Lars Ole Molteberg