a lag mot tune

2 nye seiere for A-laget.

Torsdag 19.Mai 2016 tok vi den korte turen til Tunebanen for et skikkelig lokaloppgjør og ikke minst et toppoppgjør i 6.div. Vi ventet oss en tøff batalje noe som vi fort fikk kjenne på kroppen at det kom til å bli.

Laget som startet:

Christer, Daniel, Frode (kaptein), Henrik, Martin, Morgan, Marius U, Thomas, Vikan, Jens og Marius R.

Benk: Mattias, Tarjei, Rød, Hauge, Alexander og Jørgen

Vi starter kampen ikke noe særlig bra. Vi tok en råsjans med å starte med en ny formasjon før kampen for å være litt mere kompakte og satse på kontringer. Det sliter vi veldig med de 10-15min.Vi kommer ikke skikkelig opp i Tune-spillerne. De er svært gode med ball med masse gode bevegelser så vi henger rett å slett ikke med de første minuttene. Men med en veldig god keeper ved Christer Sveen så holder vi unna.

Undertegnende lager en klønete straffe men Christer Sveen hadde tydeligvis bestemt seg for å stenge buret denne kvelden så han varter opp med en fantastisk dobbeltredning. Dette takker undertegnende for:)

Etter det virker det litt som om Tune-spillerne dabber litt av eller om det er vi som skjerper oss litt er litt usikkert men vi kommer mere med i kampen. Vi kommer opp i duellene, riktig nok lager vi mye frispark men det setter nok Tune-spillerne litt ut.

Morgan scorer 1-0 på et frispark i det 20min (litt mot spillets gang). Vi kunne også hatt et par mål til, Martin og Jens bommer på sjanser som kanskje sku vært satt i mål. Det ebber ut med 1-0 til oss til pause.

Vi bestemmer oss for i pausen at vi må gå ut med samme trøkket om dette skal holde, og det gjør vi med glans.
Vi forsetter i 2.omgang med en innsats jeg ikke har sett maken til.  Etter en times spill setter vi inn 2-0 ved Jens Espelund, samme mann setter 3-0 2.min senere. Nå henger ikke Tunespillerne med, de virket tomme for krefter og vi får igjen for at vi er bedre trent og vil mere.  Jonathan Sandsten jobber inn 4-0 i det 86.min og 3 poeng tas med hjem i bagen til Skjeberg.  En fantastisk deilig seier i en toppkamp og lokaloppgjør som smaker utrolig deilig og ikke mins viktig for å henge med i toppen som vi har som mål.
Vi hadde også med to debutanter denne dagen fra G15/16 som kom inn og gjorde en kjempe innsats.

Alexander Sørensen og Jørgen Tønnesen, tommel opp for dere.

Kampen mot HSV 2 10 mai endte for øvrig med en klar seier, 6-0. Vi leder nå serien med 15 poeng på 6 kamper, og har en målforskjell på 25-7. Det er 2 poeng ned til 2 plass (Drøbak-Frogn 3) og 3 poeng ned til Tune på 3 plass.

Nå ser vi frem imot nok et toppoppgjør borte mot Borgen 2 24.Mai kl.20. Kampen spilles på Mobakken (gress).

Det er jo ikke lange turen så kom og støtt Skjeberg og hei oss frem til nok en 3 poenger.

Frode Rotåshagen, trener.

Eidsberg SparebankLeo Revisjon
Forsiden Meny Klubbnyheter 2 nye seiere for A-laget.