Fotball før skolestart 2018

Skjeberg Sportsklubb inviterer til Fotball før skolestart

  • på skolens planleggingsdager 15. 16. og 17. august!

 
Har du lyst til å finne på noe gøy i dagene før skolen starter? Kanskje møte klassekameratene igjen litt før skolestart? Vil du leke, spille fotball og kose deg sammen med oss?

 Skjeberg Sportsklubb inviterer alle barn i 1.-5. klasse på plandagene til skolen! Vi vil ha forskjellige aktiviteter på Sportsplassen og i klubbhuset, vi serverer frukt og lunsj J De som ikke har spist frokost hjemme kan ta med matpakke og spise den til frokost på klubhhuset.
 Kjernetiden blir fra kl 9-15, da vil vi ha organiserte grupper med aktiviteter, men vi holder åpent fra kl 08.00 -16.30.
 Enkelte aktiviteter vil deles etter alder, dette fordi det er mye mer moro å gjennomføre aktiviteter når nivået er mer likt. Vi prøver også å få til aktiviteter med sykkel (i samarbeid med Skjeberg CK), de som ønsker å være med på det tar med sykkel . Det er ikke nødvendig å kunne noe om fotball fra før :-)
Vi kommer også til å ha egne jentegrupper. Dette velger vi å gjøre fordi Skjeberg sportsklubb i tiden fremover ønsker å satse på å rekruttere flere jenter!!! Vi har allerede endel jenter hos oss, og håper at enda flere vil få smaken på livet på banen. Vi åpner derfor for at jenter fra 1. til og med 7. klasse kan melde seg på J

  Prisen pr dag blir kr 200 pr barn, det er mulig å velge enkeltdager, og man melder seg på nett her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/19eca5979ccbb752778e6c5f090dc9b6
 
Ha med:
Klær etter vær
Vannflaske
Ett klesskift 
Ha gjerne på enkelt treningstøy og joggesko


Vi gleder oss til å se deg J

 

 

 

Leo RevisjonEidsberg Sparebank
Forsiden Meny Klubbnyheter Fotball før skolestart 2018