Minifestival 31 august

31.august arrangerer Skjeberg Sport Minifestival for NFF Østfold på Sporten. Minifestval er 3 v 3 cuper for barn i alderen 6 og 7 år, både jenter og gutter.
Det kommer omtrent 100 lag til Sporten, kampene starter kl 10 og siste kamp er ferdig kl 1620. Det skal spilles på totalt 8 baner. 3'er bane er bane med vant/ nett rundt, banemål er 10 x 15 meter.
Under finner dere linker til kampoppsett og puljeoppsett.

Her er linker til kampoppsett (klikk på teksten):

Generell info Minifestivaler

Slik leser dere kampoppsett 

Kampoppsett Minifestival Skjeberg

Adressen til anlegget er Stasjonsveien 12, 1746 Skjeberg, ligger inntil RV 118 (gamle E6 ) i Stasjonsbyen. Innkjøring via Grimstadtunet fra RV118.
Parkering:
Parkering koster kr 30 og kan betales med Vipps, vi har en vippsmeny der Parkering står øverst på lista så det er enkelt å finne. Vi håper flest mulig betaler med vipps så slipper vi vekslepenger. Søk på Skjeberg Sportsklubb så finner dere oss, den kommer automatisk opp når dere er i nærheten av anlegget (ca 1 km unna) Når du er innlogget i Vipps , trykk betal så kommer vi opp ☺

Det er 2 parkeringsplasser, en ved innkjørsel og en litt lenger inn ved grusbanen, all inn/utkjøring samme sted (gammel utkjøring ved grusveien er stengt) Det er også reserveparkering på treningsfeltet bak mål mot RV 118, og treningsfeltet ved klubbhuset. Fint om dette også meddeles til foreldre som skal på cupen.
Kiosken er selvfølgelig åpen og det servers også enkel grillmat og kaker. Det kan betales med Vipps, kort og kontanter. Ved griller er vi glad om dere kan betale med Vipps.
Klubbhuset er åpent og det er mulig å sitte inne i første etg.
2. etg. er forbeholdt dommere og sekreteriat.
Når dere kommer så finner dere sekreteriatet i 2. etg, inngang ved siden av kiosken. Alle lag må innom sekreteriatet og melde fra at de har kommet.
Vi håper at været blir bra og at alle får en fin dag hos oss på Sportsplassen ☺
Mvh
Skjeberg Sportsklubb
Leo RevisjonEidsberg Sparebank
Forsiden Meny Klubbnyheter Minifestival 31 august