mobilinnsaml

Mobilinnsamling

Vi er med i årets mobilinnsamlingsaksjon. Dere kan begynne å finne fram telefoner fra kott, skuffer og skap.  Ta gjerne en prat med venner, kjente, kollegaer og naboer og spør om de har telefoner de vil kvitte seg med på en miljømessig bra måte.

Innsamlingen foregår på følgende måte: Det er satt opp en kasse på klubbhytta der dere kan legge de telefonene dere ønsker å bli kvitt opp i.  Vi legger opp til en konkurranse mellom lagene, det laget som samler inn flest telefoner får 5 % av total beløpet vi får inn. Disse pengene kan brukes til pizzakveld, bowling eller andre sosiale tiltak. Vi får 35 kr pr telefon vi samler inn, det spiller ingen rolle om de virker eller ei.
Telefonene kan også leveres direkte til meg. Dersom dere ønsker at de dere leverer skal være med i lagkonkurransen må dere legge de i en pose som er merket, eller merke hver enkelt telefon med hvilket lag dere leverer for.

Lars Ole Molteberg
Forsiden Meny Klubbnyheter Mobilinnsamling