Kategorier
Turneringer

Sporten Cup = Eat Move Sleep 2021

Velkommen til Eat Move Sleep Cup 28. og 29. august 2021. Borgen IL og Skjeberg Sportsklubb inviterer til Eat Move Sleep Cup på Sandbakken og i Skjeberg


Årets Sporten Cup har allerede blitt flyttet fra april til august, men dette gjelder også mange andre cuper rundt omkring i distriket. Så når naboklubben, Borgen IL, som er Eat Move Sleep ambasadør, spurte om vi kunne tenkte oss å være medarrangør på årets Eat Move Sleep cup, så var vi ikke i tvil om at det ønsker vi å være med på. Slik som situasjonen er nå, er det viktig at vi sammen jobber for å lage en fantastisk fotballfest, for så mange som overhodet mulig, innenfor de rammen som vil være gitt i august. Eat Move Sleep har også et veldig viktig fokus, så det å få være med på å fronte det og gi flest mulig barn og unge muligheten til å oppleve dette konseptet og hva det står for, er vi veldig glade for.

Datoen(e) forblir den/de samme, nemlig lørdag 28 august og søndag 29 august og kampene blir spillt på henholdsvis Sandbakken kunstgress og Skjeberg Sportsplass. Hvilke lag som spiller hvor og når kommer på et senere tidspunkt.

Alle lag som allerede er påmeldt Sporten Cup vil bli flyttet til Eat Move Sleep. De som ikke ønsker å delta må gi spesielt beskjed om det.

Påmeldingsavgiften for EMS er kr 300,- for alle lag.
(De lag som allerede er påmeldt Sporten Cup vil få refundert mellomlegget)

Velkommen til cup!!

Link til påmeldingsside: Meld på laget ditt her!
Link til Borgen IL/Skjeberg EMS Facebook: Eat Move Sleep Facebook
Link til Eat Move Sleep: Bama Eat Move Sleep

For mer info send en mail til post@skjebergsport.no eller til turneringsansvarlig Monica O. Stordal turnering@skjebergsport.no