Kategorier
Klubb

Nyttårshilsen fra leder

Hei alle sammen,

2021 nærmer seg slutten og vi må nok igjen se tilbake på et ganske spesielt år. Etter 2020 var vi alle optimistiske for at 2021 skulle bli et normalt år, men slik ble det dessverre ikke.

Året startet uten særlig sportslig aktivitet. Hverken for barn, ungdom eller senior. Sporten cupen måtte igjen utsettes og det var lite aktivitet på utleie og bruk av klubbhus generelt.

Heldigvis løsnet ting utover året og vi kan se tilbake på siste halvdel som veldig bra både på og utenfor banen. Alle lag i alle aldersklasser kom i gang med normal trening og kamp avvikling og cuper/arrangement ble igjen mulig å gjennomføre.

Sporten Cup ble som nevnt flyttet til høsten og samtidig inviterte Borgen IL oss med til å gjennomføre en felles EMS (Eat, Move, Sleep) cup sammen med dem, noe vi takket ja til. Og vi kan se tilbake på det som en utrolig vellykket cup. Med totalt ca. 230 påmeldte lag og en fotballfest i Skjeberg, på Sandbakken og på Mobakken vi ikke har hatt på lenge. Tusen takk til Borgen som inviterte oss med, Bama som lot oss bli med og ikke mist alle dere som var med å planlegge, jobbet under cupen og til dere som var på banen – en stor takk til alle!

På tampen av året fikk også en tidligere Skjeberg spiller sin første proffkontrakt. Det er utrolig moro, og hele klubben gratulerer.

Det nærmer seg igjen årsmøte, men endelig dato er ennå ikke satt. Også i år trenger vi nye krefter inn i styret. Valgkomiteen er allerede i gang med arbeidet, men som alltid, håper vi at noen der ute kunne tenke seg å bidra, så ikke nøl med å takke ja. Jo flere vi er, jo enklere blir det å lage et fantastisk tilbud til alle barn, unge og voksne i Skjeberg og omegn.

Jeg kan se tilbake på mitt første år som styreleder og vil si tusen takk for god hjelp fra tidligere leder, styret og alle andre rundt om i klubben.

Så til sist en enorm takk til alle som har stilt opp for klubben i året som har gått. Alle med store eller små verv, foreldre, spillere og ikke minst sponsorer og klubbens støttespillere.

Et riktig godt nytt år til dere alle og la oss håpe 2022 blir så normalt som mulig.

Sportslig hilsen
Christian A. Bråthe
Styreleder