Kategorier
Klubb

Nyttårshilsen

2020 nærmer seg slutten og vi kan se tilbake på et veldig spesielt år både på Sporten og ellers i samfunnet. Alt lå til rette for et fint år på Sporten med Sporten Cup med veldig god påmelding og åpning av den nye banen på cupen.

Alt dette måtte vi dessverre avlyse. Heldigvis ble det etter hvert mulig med aktivitet for alle lag, og tilnærmet normal kampaktivitet for alle barne og ungdomslag. Grunnet restriksjoner rundt kampavvikling så ble det en del ekstra oppgaver på foreldre rundt kampene, men det har dere løst veldig bra. Tusen takk til alle som har stilt opp slik at kampene kunne avvikles.

For våre seniorlag (herrer og damer samt Amerikansk fotball) har det ikke vært kampaktivitet siden den 12 mars. Jeg håper og tror at det blir åpnet for kamper også for disse lagene i 2021.

Selv uten muligheter for åpningsseremoni tok vi i bruk den nye 9’er banen tidlig på sommeren, og tilbakemeldingene så langt er meget positive. Banen er den første i Norge med dette innfyllet, det er ikke like skadelig for miljøet som den svarte gummien vi har på 11’er banen. Vi har etter åpning hatt besøk av mange andre klubber, politikere og fotballforbundet som alle er nysgjerrige på banen og egenskapene den har. Så langt ser alt veldig bra ut. Etter at vår bane ble klar er det lagt en tilsvarende bane hos Stjørdals/ Blink som spiller i Obos Ligaen, det er deres nye hovedbane.

Vår samarbeidsavtale med Hummel og Prozo gikk ut i 2020. Etter sommeren begynte vi derfor jobben må forhandlinger om ny avtale. Vi har hele veien vært godt fornøyde med Prozo og avtalen med Hummel. Vi trodde også at avtalen hadde gode økonomiske rammer. Men vi tok en runde med flere leverandører for å sjekke. Det viste seg at vi kunne få betydelig bedre avtaler med andre leverandører. Etter flere runder endte vi tilslutt opp med Macron som nye leverandør av klær/ utstyr. Det har vært et vanskelig valg siden vi i utgangspunktet var godt fornøyd med samarbeidet med Prozo. Men forskjellen økonomisk mellom Hummel (eller Select som Prozo og kunne tilby) var for stor til at vi mente det var riktig avgjørelse.

Siden Macron ikke har butikk i Sarpsborg vil vi ha klær i de fleste størrelser liggende på klubbhuset til prøving for de som ønsker det, det er laget en liten butikk i 2 etg i klubbhuset der dere kan se på klær og størrelser. Normalt ville vi også hatt en klubbkveld nå etter nyttår, men vi avventer dette til smittesituasjonen i vårt distrikt er bedre. Vi kommer med info om muligheter for prøving av klær senere. Normalt vil dere bestille de klærne dere ønsker på en egen nettbutikk der vår kolleksjon lagt inn. Vår kolleksjon bli tilgjengelig rett inn på nyåret. Dere får informasjon om dette når det er klart.

9 mars er det klart for klubbens årsmøte. Det er her alle større avgjørelser for klubben blir tatt, samt behandling av regnskap og budsjett. Årsmøtet velger også klubbens styre, valgkomiteen er i gang med sitt arbeid allerede. Som styreleder de siste 7 årene så vil jeg anbefale de som evt blir spurt om styreverv eller andre verv at dere takker ja . Det er både morsomt og lærerikt, og dere kan få være med på å påvirke hva slags nærmiljøtilbud vi skal ha i Skjeberg.

Vil også takke alle som har stilt opp for klubben i året som har gått, alle bidrag er viktige 🙂

Jeg håper alle får et godt nyttår der vi så smått kommer tilbake til normal aktivitet både på Sporten og ellers i samfunnet. Personlig har jeg stor tro på vaksine og gleder meg til det er min tur til å ta den .

Sportslig hilsen

Lars Ole Molteberg

Leder.