Kategorier
Klubb

Jentefotballdag for de yngste!

I samarbeid med Borgen IL inviteres det til jentefotballdag lørdag 28.oktober i Sandbakkenhallen.

I fjor ble det stor suksess med jentefotball dag hvor nærmere 100 jenter deltok på 2 morsomme timer i Sandbakkenhallen.

Nå gjentar vi dette og inviterer alle jenter født i 2018 – 2015 til et ny jentedag. Her blir det lek og moro med ball, futt & fart. Det er mulig å prøve seg på fotballspill på små baner med vant og i hinderløype. Alle deltakere får kule T-skjorter. Det blir også ansiktsmaling og alle som er med får en is.

Arrangementet varer fra kl 12:00 – 14:00 og man må melde seg på slik at vi vet hvor mange som kommer og hvilken T-skjorte størrelse som trengs. Det blir eldre jentespillere som hjelper til under dagen.

Velkommen til en alle tiders jentelørdag! 🙂

Påmelding gjøres her!