Kategorier
Klubb

Aktivitet fram til sommeren

Informasjon fra nettmøte med NFF Østfold den 13. mai. Informasjon om aktivitet fram til sommeren.

Onsdag 13. mai deltok Skjeberg Sport på nettmøte med NFF Østfold der vi fikk informasjon om nye retningslinjer for aktivitet. Det er kommet ut en ny Koronaveilleder fra NFF, den finner dere her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/fotballens-koronahandbok/


Vi i Skjeberg Sport tilpasser vår aktivitet til denne veilederen.


Det er viktig at barn og unge som deltar på trening følger retningslinjene gitt av trenere/ ledere. De som ikke klarer å holde avstand kan i ytterste konsekvens bli bedt om og sette seg på sidelinjen/ forlate trening.


Vi fikk også litt info om hva som er det mest sannsynlige utfallet av sesongen slik utviklingen av Korona viruset er nå. For øyeblikket ser det ut til at det kan bli mulig å starte med treninger med kontakt i løpet av juni, og oppstart med kamper i august. Men det må understrekes at ingenting av dette er bestemt og endelig.