Kategorier
Klubb

Nyttårshilsen

Hei alle sammen!

2022 nærmer seg slutten og ENDELIG, etter 2 år med redusert aktivitet, kan vi nå se tilbake på et helt normalt år sportslig.

Sporten Cupen ble igjen avholdt med nesten 90 påmeldt lag og må kunne kalles en suksess. Alle lag har vært med i sine ordinære serier og det har igjen vært cuper både her og dere for de fleste av våre lag.

I år må vi også trekke frem vårt damelag, som i samarbeid med Tveter IL, har stilt med to lag i årets 7’er serie for kvinner. Det ene laget tok seg til a-sluttspillet, som de vant, og kan dermed krones med tittelen; Seriemester kvinner 7’er Østfold!

Selv om 2022 har vært et normalår sportslig, har det allikevel vært utfordringer for mange idrettslag rundt om pga. høye strømpriser og økte kostnader. Heldigvis har vi kommet oss gjennom det på en veldig god måte, takket være gode, trofaste og nye sponsorer, utleie av klubbhus, som har tatt seg veldig godt opp etter 2 år med nedstenging og strømstøtten som kom på plass etter hvert.

Vi har gjort tiltak for å redusere strømkostander i fremtiden ved å oppgradere lysene på 11’er banen til LED. Det vil spare oss for en god del per år i strøm og vedlikehold. Tusen takk til de som har vært med på å gjøre det mulig.

I 2023 kan vi også se frem til tribuner på «Skjeberg Stadion», med 100 seter på 11’er banen og 50 seter på 9’er banen. Og hvem vet, kanskje det blir mulig å få navnet sitt på et sete og kanskje et sesongkort til laget du følger😉.

2023 med årsmøte kommer raskt, endelig dato er ennå ikke satt. Også i år trenger vi nye krefter inn i ulike verv og roller. Valgkomiteen jobber kontinuerlig med det og vi håper at noen der ute kunne tenke seg å bidra og takke ja dersom de blir spurt. Jo flere vi er, jo enklere blir det å lage et fantastisk tilbud til alle barn, unge og voksne i Skjeberg og omegn. Mest prekært er en ny kioskansvarlig og utstyrsansvarlig, så her er det muligheter.

Til sist en enorm takk til alle som har stilt opp for klubben i året som har gått. Alle med store eller små verv, foreldre, spillere og ikke minst sponsorer og klubbens støttespillere.

I 2023 får vi også på plass et bedre system for støttemedlemmer, så ønsker du å støtte, meld deg inn for 300,- per år. Link til innmelding finner du på her på hjemmesiden (https://club.spond.com/landing/signup/sporten)

Et riktig godt nytt år ønskes til dere alle!

Sportslig nyttårshilsen
Christian A. Bråthe
Styreleder